Мультики для изучения французского языка

Французский алфавит

Приветствие и другие вежливые слова
Bonjour, Bonjour! — alain le lait (French greetings)Tête, épaules, genoux, et orteils (head, shoulders, knees, and toes in French)

The Shorts 1983 Comment Ca Va

Comment ca va,comme ci, comme ci, comme ci, comme ca.Tu ne comprendre a l’amour.Restez la nuit restez toujours.’s Avonds aan de Seine, in een discotheek.Zag ik toen die kleine, die lachend naar me keek.Zij liep plotseling in mijn richting, dat was toen mijn kans.Ik zocht snel naar m’n woorden, zei toen in mijn beste Frans.Denk ik aan dat meisje, dan raak ik van de wijs.nachten kan ik dromen, van die tijd in Parijs.We waren aldoor samen, samen bij elkaar.maar lang mocht dat niet duren, nu ben ik.

Учим части тела на французском языке

Названия животных на французском языке

А ещё у нас на сайте есть:

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий